circulație-iarna-drumuri-judetene.jpg

Consiliul Județean Prahova a anunțat că, din cauza ninsorii, nu au fost închise sau blocate drumuri județene. Circulația rutieră s-a desfășurat, în noaptea de duminică spre luni, în condiții de iarnă pe cinci drumuri județene.

„În cursul nopţii și al dimineții, s-a circulat în condiții de iarnă, intervenindu-se pentru menținerea în stare de viabilitate a drumurilor. Tronsoanele de drum județean afectate de condițiile meteo, au fost: DJ 102 R – Călugăreni- Tătaru, DJ 234 – Sângeru – Salcia, DJ 100 H – Jugureni – Lapoș, DJ 102 I - Valea Doftanei, DJ 101 S - Secăria – Valea Doftanei, precum și zona de munte a județului Prahova”, a anunțat, pe o pagină de socializare, Consiliul Județean Prahova, precizând că, pe aceste tronsoane, s-au împrăștiat materiale antiderapante, fiind folosite și utilaje cu lamă. 

„Pe drumurile naționale, de sâmbătă seara și până în această dimineață, a fost împrăștiată cantitatea de 622 de tone de sare cu ajutorul a 47 de utilaje. Operatorii cu care are contract Consiliul Județean Prahova au acționat pe patru drumuri județene și anume: DJ 102R Călugăreni-Tătaru, DJ 234 Sângeru-Salcia, DJ 100H Jugureni-Lapoș și DJ 102I Valea Călugărească. Pe aceste tronsoane, cu ajutorul a 28 de utilaje au fost împrăștiate 120 de tone de material antideparant (90% nisip și 10% sare)”, a anunțat Prefectura Prahova.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Pentru a se informa, sau pentru a sesiza anumite aspecte legate de circulația în condiții de iarnă pe drumurile județene, cetățenii au la dispoziție următoarele numere de telefon: 0244/514545 – interior 290; 0244.54.33.76; 0786.715.157”, a mai anunțat Consiliul Județean Prahova.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.