fbpx

colegii-transformate-licee.jpg

Rețeaua școlară în anul 2018 - 2019 va fi, din nou, modificată în Ploiești. Cel puțin așa prevede un proiect de hotărâre de Consiliu Local. Principala schimbare este că trei colegii din municipiu vor avea statut de licee, ca urmare a rezultatelor slabe la examenul de Bacalaureat, din ultimii ani.

Viitoarea ședință a Consiliului Local Ploiești, programată să aibă loc pe 22 noiembrie, va avea pe ordinea de zi un proiect referitor la modificarea hotărârii privind rețeaua școlară din municipiu.

Principala modificare o vizează faptul că trei colegii din municipiu vor avea statut de licee. Este vorba de Colegiul Tehnic „Lazăr Edeleanu”, Colegiul Tehnic „Elie Radu” și Colegiul Tehnic „Toma Socolescu”.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: Trei colegii din Ploiești vor fi transformate în licee tehnologice, din cauza notelor mici obținute la Bacalaureat

Măsura a fost anunțată în urmă cu o lună, dată la care reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Prahova au precizat că măsura a fost luată ca urmare a rezultatelor obținute, în ultimii ani, la examenul de Bacalaureat.

1-ploiesti.jpg

2-ploiesti.jpg

3-ploiesti.jpg

4-ploiești.jpg

5-ploiesti.jpg

6-ploiesti.jpg

7-ploiesti.jpg

9-ploiesti.jpg

ploiesti-10.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg