colegii-transformate-licee.jpg

Rețeaua școlară în anul 2018 - 2019 va fi, din nou, modificată în Ploiești. Cel puțin așa prevede un proiect de hotărâre de Consiliu Local. Principala schimbare este că trei colegii din municipiu vor avea statut de licee, ca urmare a rezultatelor slabe la examenul de Bacalaureat, din ultimii ani.

Viitoarea ședință a Consiliului Local Ploiești, programată să aibă loc pe 22 noiembrie, va avea pe ordinea de zi un proiect referitor la modificarea hotărârii privind rețeaua școlară din municipiu.

Principala modificare o vizează faptul că trei colegii din municipiu vor avea statut de licee. Este vorba de Colegiul Tehnic „Lazăr Edeleanu”, Colegiul Tehnic „Elie Radu” și Colegiul Tehnic „Toma Socolescu”.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: Trei colegii din Ploiești vor fi transformate în licee tehnologice, din cauza notelor mici obținute la Bacalaureat

Măsura a fost anunțată în urmă cu o lună, dată la care reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Prahova au precizat că măsura a fost luată ca urmare a rezultatelor obținute, în ultimii ani, la examenul de Bacalaureat.

1-ploiesti.jpg

2-ploiesti.jpg

3-ploiesti.jpg

4-ploiești.jpg

5-ploiesti.jpg

6-ploiesti.jpg

7-ploiesti.jpg

9-ploiesti.jpg

ploiesti-10.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.