75452-13518095-1094610260605322-549649086-o_XL.jpg

Observatorulph.ro publică astăzi lista deplasărilor în străinătate efectuate de la preluarea mandatelor până în prezent de către primarul Adrian Dobre (PNL) și de cei doi viceprimari, Cristian Ganea (PSD), respectiv George Pană (ALDE).

Cele mai mule deplasări în afara granițelor au fost suportate de la bugetul local, dar au fost și evenimente decontate din fonduri europene.

Astfel, primarul Dobre a călătorit în țări precum Grecia, Austria, Danemarca, Belgia și Finlanda, iar viceprimarul Ganea în Austria, Germania Portugalia, Suedia și Republica Moldova.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cel mai puțin plimbat, dacă putem spune așa, este viceprimarul Pană, care a participat doar la un eveniment în Germania.

Regăsiți, mai jos, lista deplasărilor în străinătate ale celor trei edili și cheltuielile aferente:

DOC151118-15112018123237-page-002.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Eveniment
  • Sâmbătă, 15 Decembrie 2018
  • De Ciprian Pap

Accident mortal pe Strada Cameliei din Ploiești

Un accident soldat cu moartea victimei a avut loc astăzi în Ploiești. Potrivit IJP Prahova, evenimentul rutier s-a petrecut pe Strada Cameliei. În jurul orelor 17.30, o femeie în vârstă de 84 de ani a...