fbpx

20170830_121111.jpg

Mai multe proiecte, cu finanțare europeană, ar urma să fie demarate anul viitor în Ploiești. Până la această dată au fost declarate eligibile proiectele referitoare la reabilitarea termică a mai multor blocuri din municipiu.

14 blocuri din municipiu ar urma să fie reabilitate termic în 2019. Valoarea totală a proiectelor depășește 20 de milioane de lei.

Un alt proiect major este cel referitor la realizarea terminalului multimodal de la Spitalul Județean, care va include spații de parcare pentru autoturisme și pentru biciclete. Valoarea totală a proiectului este de peste 49.1 milioane de lei, din care peste 3 milioane ar urma să fie asigurate din bugetul local.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: Credit de 27,5 milioane de lei, la Ploiești, pentru cofinanțarea proiectelor cu fonduri europene

Pentru iluminatul public au fost fundamentate două proiecte care vizează traseele tramvaielor 101 și 102, pe axele Bulevardul Republicii - strada Gheorghe Doja - strada George Coșbuc - strada Ștefan Greceanu - strada Nicolae Bălcescu - strada Ștefan cel Mare - strada Democrației - Gara de Sud, precum și pe axa strada Găgeni - Șoseaua Nordului - Șoseaua Vestului - strada Libertății - Gara de Vest. valloarea totală pentru cele două proiecte se ridică la peste 27 de milioane de lei.

Cel mai mare proiect, din punct de vedere al valorii, este cel referitor la asigurarea unei legături între Gara de Vest și Gara de Sud, proiect care include și modernizarea piețelor, dar și realizarea de noi parcări. În acest caz, valoarea toată este estimată este de 140 de milioane de lei, din care aproximativ 13,2 milioane de lei reprezintă contribuția municipalității.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg
PÂNĂ LA ÎNCHIDEREA URNELOR.
HAI LA VOT!