fbpx

bani-aparatura-medicala.jpg

Rectificarea de buget de la Consiliul Județean Prahova vine la pachet cu o veste bună. Aleșii județeni au aprobat suplimentarea fondurilor pentru achiziționarea de aparatură medicală pentru Spitalul Județean Ploiești, dar și pentru Spitalul de Obstetrică Ginecologie Ploiești.

Suma aprobată de aleșii județeni pentru Spitalul Județean Ploiești a fost de peste 1,1 milioane de lei, din care 544.000 de lei reprezintă fonduri suplimentare pentru achiziția de aparatură medicală. 

Programul referitor la achiziționarea de aparatură medicală pentru Spitalul Județean Ploiești a demarat la începutul acestui an, proiectul având o durată de implementare de 12 luni.

Citește și: RMN nou la Spitalul Județean Ploiești - FOTO

„S-au primit bani din partea Ministerului Sănătății pentru dotarea cu aparatură medicală atât pentru Spitalul Județean Ploiești, cât și pentru Maternitate, peste 1.806.000 lei, bani care sunt sigur că ne vor fi de folos”, a anunțat Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova.

Pe lista de dotări cu aparatură medicală de la Spitalul Județean Ploiești, aprobată la începutul acestui an, figurează ecograf pentru urologie, EKG, , aparat radiologie digital, , echipament pentru terapie cu laser, echipament pentru analizare masă corporală, precum și alte aparate și dispozitive medicale absolut necesare inclusiv în domeniul chirurgiei. foto - cu caracter ilustrativ - sursă - Consiliul Județean Prahova.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Macheta-Paste_CONPET-970x250px_e5752.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg