bani-aparatura-medicala.jpg

Rectificarea de buget de la Consiliul Județean Prahova vine la pachet cu o veste bună. Aleșii județeni au aprobat suplimentarea fondurilor pentru achiziționarea de aparatură medicală pentru Spitalul Județean Ploiești, dar și pentru Spitalul de Obstetrică Ginecologie Ploiești.

Suma aprobată de aleșii județeni pentru Spitalul Județean Ploiești a fost de peste 1,1 milioane de lei, din care 544.000 de lei reprezintă fonduri suplimentare pentru achiziția de aparatură medicală. 

Programul referitor la achiziționarea de aparatură medicală pentru Spitalul Județean Ploiești a demarat la începutul acestui an, proiectul având o durată de implementare de 12 luni.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: RMN nou la Spitalul Județean Ploiești - FOTO

„S-au primit bani din partea Ministerului Sănătății pentru dotarea cu aparatură medicală atât pentru Spitalul Județean Ploiești, cât și pentru Maternitate, peste 1.806.000 lei, bani care sunt sigur că ne vor fi de folos”, a anunțat Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova.

Pe lista de dotări cu aparatură medicală de la Spitalul Județean Ploiești, aprobată la începutul acestui an, figurează ecograf pentru urologie, EKG, , aparat radiologie digital, , echipament pentru terapie cu laser, echipament pentru analizare masă corporală, precum și alte aparate și dispozitive medicale absolut necesare inclusiv în domeniul chirurgiei. foto - cu caracter ilustrativ - sursă - Consiliul Județean Prahova.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.