credit-primaria-ploiesti.jpg

Municipalitatea ploieșteană va contracta un împrumut în valoare de 27, 5 milioane de lei pentru cofinanțarea proiectelor care vor fi derulate cu fonduri europene. Cel puțin așa prevede hotărârea aprobată vineri de consilierii locali.

Banii vor fi destinați cofinanțării terminalului multimodal de la Spitalul Județean, dar și pentru reabilitarea termică a mai multor blocuri din Ploiești.

Pe lista investițiilor care vor fi cofinanțate din credit mai figurează proiecte de eficientizare energetică pentru mai multe unități de învățământ, respectiv pentru Liceului 1 Mai (sala de sport), pentru Școala Gimnazială George Coșbuc, Grădinița cu program prelungit Sf. Mucenic Mina, pentru Liceul Tehnologic de Servicii Sf. Apostol Andrei, pentru Colegiul Național Alexandru Ioan Cuza, dar și pentru Grădinița cu program prelungit nr. 23.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Banii ar urma să fie destinați și pentru un amplu proiect referitor la iluminatul public pe traseul 101 - Bulevardul Republicii - Gara de Sud, dar și pentru traseul 102 Strada Găgeni-Gara de Vest.

Totodată lista de investiții include și realizarea legăturii rutiere între Gara de Sud și Gara de Vest.

Primăria Ploiești vrea să atragă fonduri europene pentru realizarea acestor proiecte a căror valoare totală depășește 255,5 milioane de lei.

Potrivit hotărârii de Consiliu Local aprobate astăzi, perioada de grație pentru viitorul împrumut va fi de 3 ani, timp în care se vor plăti numai dobânzile și comisioanele, urmând ca împrumutul să fie rambursat într-o perioadă de 10 ani.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.