primaria-ploiesti-angjari_ce65a.jpg

Pentru prima dată de la începutul anului, cei patru aleși locali de la ALDE nu au votat alături de PSD rectificarea de buget, proiectul fiind votat doar de liberali și de social-democrați.

Rectificarea bugetului local a adus salvarea SGU si TCE, cel puțin pentru luna noiembrie.

„Prețul” plătit a fost însă retragerea sumelor alocate pentru majorarea capitalului social de la SC Hale si Piete, fapt care a adus supărarea grupului de consilieri ALDE, care au militat de la începutul anului pentru acest lucru.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Astfel, prin proiectul de rectificare propus, din suma totală alocată pentru majorarea de capital de la SC Hale si Piete, în cuantum de 18 milioane de lei, a fost retrasa suma de 13 milioane de lei, bani direcționați inclusiv pentru funcționarea, în noiembrie, a SGU si a TCE.

Trebuie precizat că la ședința Consiliului Local a fost prezent președintele Consiliului Județean Prahova, fapt care a condus, probabil, la un discurs mai temperat în timpul dezbaterilor, dar și la votarea cu rapiditate a proiectelor aflate pe ordinea de zi.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.