edfd687f-84b5-488f-b03d-2a9b72a239d2.jpg

Cu o lună înainte de finalul anului, aleșii județeni au aprobat alocarea a peste 1,4 milioane de lei pentru o serie de parteneriate cu localități din Prahova.

Pe lista figurează municipiul Ploiești, pentru Parcul Memorial Constantin Stere, pentru continuarea lucrărilor de la lac plaja, dar și pentru localitatile Baicoi, Apostolache, Maneciu, Chiojdeanca, Mănesti, Olari , Plopu și Sângeru.

Totodată, pentru finalizarea lucrărilor la sensul giratoriu de la Albesti Paleologu au fost suplimentare sumele cu 100.000 de lei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

edfd687f-84b5-488f-b03d-2a9b72a239d2.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Social
  • Miercuri, 19 Decembrie 2018
  • De Mihai Popescu

Salariile profesorilor cresc cu doi ani mai devreme

”Salariile din Educaţie vor creşte de la 1 septembrie 2020, cu doi ani mai devreme decât era programată această creştere”, a declarat ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, citat de zf.ro....