fbpx

deszapezire-Valea Prahovei.jpg

Consiliul Județean Prahova a anunțat că, începând de astăzi, au intrat în vigoare contractele de deszăpezire. Joi dimineață a nins în mai multe zone de pe Valea Prahovei.

„În prezent, în județul Prahova, circulația pe drumurile județene se desfășoară în condiții optime, nefiind afectată de fenomene meteo specifice iernii (polei, ninsori). Începând de astăzi, 15 noiembrie 2018, au intrat în vigoare contractele de deszăpezire la nivelul Județului Prahova, derulându-se până la data de 15 martie 2019”, a anunțat Consiliul Județean Prahova.

Citește și: Zonele din Prahova unde ninge joi dimineața. Starea drumurilor. UPDATE

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pentru perioada sezonului rece, susțin reprezentanții Consiliului Județean Prahova, sunt pregătite 45.624 tone nisip și 4.562 tone sare în amestec.

Citește și: Cod galben de vânt în zona de munte. Ninge pe Valea Prahovei

„Pentru un m2 supus acţiunii de combatere polei-gheaţă se folosesc 110 g amestec (100 g nisip, 10 g sare). Pentru menținerea drumurilor în stare de viabilitate vor fi disponibile 136 de utilaje de specialitate (încărcător frontal, utilaj multi-funcţional Autogreder, buldoexcavator, autoutilitară, autofreză). Acestea vor fi utilizate atunci când situația o impune, în funcție de informațiile pe care le preiau prestatorii, din surse credibile (prognoze meteo, informații preluate de la poliție sau administrațiile publice locale, deplasări în teren)”, se arată într-un comunicat postat de Consiliul Județean pe o rețea de socializare .

„La nivelul Consiliului Județean Prahova a fost înființat un centru de preluare/ transmitere de informații, care va deveni operațional la momentul potrivit”, a mai anunțat Consiliul Județean Prahova.

Prahovenii pot solicita informații cu privire la starea drumurilor județene la numerele de telefon 0244/514.545 – int. 290 și 0786.715.157.

foto: Facebook - Consiliul Județean Prahova

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg