deszapezire-Valea Prahovei.jpg

Consiliul Județean Prahova a anunțat că, începând de astăzi, au intrat în vigoare contractele de deszăpezire. Joi dimineață a nins în mai multe zone de pe Valea Prahovei.

„În prezent, în județul Prahova, circulația pe drumurile județene se desfășoară în condiții optime, nefiind afectată de fenomene meteo specifice iernii (polei, ninsori). Începând de astăzi, 15 noiembrie 2018, au intrat în vigoare contractele de deszăpezire la nivelul Județului Prahova, derulându-se până la data de 15 martie 2019”, a anunțat Consiliul Județean Prahova.

Citește și: Zonele din Prahova unde ninge joi dimineața. Starea drumurilor. UPDATE

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pentru perioada sezonului rece, susțin reprezentanții Consiliului Județean Prahova, sunt pregătite 45.624 tone nisip și 4.562 tone sare în amestec.

Citește și: Cod galben de vânt în zona de munte. Ninge pe Valea Prahovei

„Pentru un m2 supus acţiunii de combatere polei-gheaţă se folosesc 110 g amestec (100 g nisip, 10 g sare). Pentru menținerea drumurilor în stare de viabilitate vor fi disponibile 136 de utilaje de specialitate (încărcător frontal, utilaj multi-funcţional Autogreder, buldoexcavator, autoutilitară, autofreză). Acestea vor fi utilizate atunci când situația o impune, în funcție de informațiile pe care le preiau prestatorii, din surse credibile (prognoze meteo, informații preluate de la poliție sau administrațiile publice locale, deplasări în teren)”, se arată într-un comunicat postat de Consiliul Județean pe o rețea de socializare .

„La nivelul Consiliului Județean Prahova a fost înființat un centru de preluare/ transmitere de informații, care va deveni operațional la momentul potrivit”, a mai anunțat Consiliul Județean Prahova.

Prahovenii pot solicita informații cu privire la starea drumurilor județene la numerele de telefon 0244/514.545 – int. 290 și 0786.715.157.

foto: Facebook - Consiliul Județean Prahova


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.