fbpx

spfl-ploiesti-sms.jpg

Serviciul Public Finanțe Locale Ploiești vrea să implementeze, din 2019, un sistem de informare a contribuabililor prin SMS. Propunerea vine în contextul în care, numai în acest an, instituția a transmis 145.843 de înștiințări de plată, fiind emise 11.570 de somații pentru persoanele fizice și alte 1.205 de somații pentru persoanele juridice.

Din analiza efectuată de Serviciul Public Finanțe Locale Ploiești a reieșit faptul că ploieștenii preferă în continuare, plata impozitelor și taxelor locale în numerar, la ghișeele SPFL și prin intermediul băncilor, în cazul persoanelor juridice, deși există mult mai multe posibilități de plată.

„În anul 2019, ne dorim să implementăm un sistem de informare a cetățenilor prin SMS”, a anunțat, la dezbaterea pe tema stabilirii taxelor și impozitelor locale, Simona Dolniceanu Vișean, directorul Serviciului Public Finanțe Locale Ploiești, precizând că nu toți cetățenii dețin e-mail.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Potrivit analizei efectuate, în 2018, în numerar, de la persoanele fizice și juridice din Ploiești s-a încasat suma de peste 29,1 milioane de lei, prin OP suma de peste 69 de milioane de lei, prin Poștă peste 2,5 milioane de lei, prin POS, inclusiv prin infochioșcuri peste 7,3 milioane de lei, iar prin ghișeul.ro - 1,2 milioane de lei.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg