pod-lemn-mimiu.jpg

Contractul pentru demararea lucrărilor la așa zisul pod de lemn a fost semnat în luna octombrie. Între timp, municipalitatea ploieșteană a scos la licitație contractul pentru serviciile de dirigenție de șantier.

Valoarea estimativă a lucrărilor la așa-zisul pod de lemn este de aproximativ 19.899.357.93 fără TVA, iar durata de execuție a lucrărilor este de 16 luni.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pentru derularea contractului, municipalitatea ploieșteană a organizat o nouă licitație, de data aceasta pentru servicii de dirigenție de șantier. Valoarea estimativă a acestor servicii este, potrivit anunțului Primăriei Ploiești, în valoare de 120.767, 97 lei fără TVA.

Contractul semnat de Primăria Ploiești prevede proiectarea, demolarea și construirea unui nou pasaj. Acesta prevede realizarea a două benzi, dar și a unei piste pentru biciclete.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.