masini-impozit-ploiesti-2019.jpeg

Taxele și impozitele locale nu se majorează în 2019. Singura modificare este că acestea vor fi indexate cu indicele de inflație, potrivit reprezentanților SPFL Ploiești. Anunțul a fost făcut miercuri în cadrul dezbaterii pe tema taxelor și impozitelor locale din 2019.

Potrivit legii, impozitul pe mijloacele de transport se calculează în funcție de capacitatea cilindrică a acestuia, prin înmulțirea fiecărei grupe de 200 cmc sau fracțiune din aceasta cu suma corespunzătoare.

Potrivit SPFL Ploiești, impozitele și taxele locale nu vor fi majorate în 2019, singura modificare fiind de indexare cu indicele de inflație, respectiv cu 1,34%, potrivit legii.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Astfel, dacă proiectul legat de stabilirea impozitelor și taxelor va fi aprobat, pentru un mijloc de transport cu o capacitate cilindrică de 1400 cmc, impozitul din 2019 va fi de 57 de lei/an, față de 56 de lei/an, cât a fost în 2018.
Prin urmare diferența de impozit va fi anul viitor de numai 1 leu.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.