patinoar-ploiesti.jpg

Patinoarul de la Parcul Municipal Vest a fost realizat cu fonduri europene și de la bugetul local. Acesta va fi deschis pe 1 Decembrie, numai dacă temperaturile atmosferice vor înregistra valori mai mici de 5 grade Celsius.

Patinoarul din Parcul Municipal Vest va fi deschis la data de 1 Decembrie, numai dacă temperaturile atmosferice vor permite acest lucru.

„Pentru ca gheața să rezite, trebuie ca temperatura atmosferică să fie de maxim 5 grade Celsius. Noi ne dorim ca patinoarul să fie deschis pe 1 Decembrie, pentru că este programată și festivitatea de aprindere a iluminatului public ornamental”, a anunțat Constantin Donald, directorul Parcului Municipal Vest.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Taxa care trebuie plătită la patinoar este de 10 lei/oră/persoană, fiind stabilită prin hotărâre de Consiliu Local.

Foto: Arhivă


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.