parcul-municipal-vest-statie.jpg

Primăria Ploiești a anunțat miercuri că traseul 39 barat nu va mai avea stații în zona Parcul Municipal Vest, pe motiv că nu există călători, iar cei care se deplasau către Cartierul Mitică Apostol s-au plâns că s-au săturat să piardă timpul prin incinta Parcului Municipal Vest.

Traseul 39 barat a fost introdus în luna octombrie. Miercuri, Primăria Ploiești, prin SC Transport Călători Express Ploiești, a anunțat că din data de 19 noiembrie, traseu 39 barat nu va mai circula prin incinta Parcului Municipal Ploiești Vest, iar stațiile aferente zonei respective vor fi desființate.

„Decizia a fost luată ca urmare a lipsei de călători către Parcul Municipal Vest. În plus, cetățenii din Cartierul Mitică Apostol și-au exprimat nemulțumirea că sunt plimbați prin parc și își pierd timpul, explicând că din cauza acestui fapt riscă să piardă alte legături de transport”, a precizat Alexandri Nicolae, directorul TCE Ploiești.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La începutul lunii noiembrie, directorul Parcului Municipal Vest a anunțat pe o pagină se socializare că au fost amplasate două stații de autobuz chiar în incinta parcului.

Foto: facebook


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.