fbpx

parcul-municipal-vest-statie.jpg

Primăria Ploiești a anunțat miercuri că traseul 39 barat nu va mai avea stații în zona Parcul Municipal Vest, pe motiv că nu există călători, iar cei care se deplasau către Cartierul Mitică Apostol s-au plâns că s-au săturat să piardă timpul prin incinta Parcului Municipal Vest.

Traseul 39 barat a fost introdus în luna octombrie. Miercuri, Primăria Ploiești, prin SC Transport Călători Express Ploiești, a anunțat că din data de 19 noiembrie, traseu 39 barat nu va mai circula prin incinta Parcului Municipal Ploiești Vest, iar stațiile aferente zonei respective vor fi desființate.

„Decizia a fost luată ca urmare a lipsei de călători către Parcul Municipal Vest. În plus, cetățenii din Cartierul Mitică Apostol și-au exprimat nemulțumirea că sunt plimbați prin parc și își pierd timpul, explicând că din cauza acestui fapt riscă să piardă alte legături de transport”, a precizat Alexandri Nicolae, directorul TCE Ploiești.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La începutul lunii noiembrie, directorul Parcului Municipal Vest a anunțat pe o pagină se socializare că au fost amplasate două stații de autobuz chiar în incinta parcului.

Foto: facebook

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg