stație-epurare.jpg

Lucrările la noua stație de epurare din Ploiești au început în urmă cu aproape 10 ani. Pe parcursul derulării contractului, însă, au apărut mai multe probleme.

Anul acesta, ca urmare a normelor europene, autoritățile au anunțat reluarea lucrărilor, unul dintre motive fiind și faptul că, lunar, RASP Ploiești primește amenzi din partea Apelor Române, pentru problemele de mediu de la vechea stație.

Special pentru reluarea lucrărilor, la începutul anului 2018, în bugetul local au fost prevăzute fondurile necesare pentru reluarea lucrărilor la noua stație de epurare a Ploieștiului.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cum însă lucrările au fost sistate pentru o perioadă lungă de timp, lucrările nu pot începe dacă nu se realizează o expertiză pentru a se stabili exact stadiul fizic al lucrărilor efectuate.

Citește și: Expertiză la Stația de epurare a Ploieștiului

Directorul RASP Ploiești, Raul Petrescu, a anunțat marți că lucrările, cel mai probabil, vor fi reluate anul viitor. Până anul viitor, însă, curg amenzile de la Apele Române pentru depășirile înregistrate la stația veche de epurare a Ploieștiului.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg