rasp-ploiesti-repartitoare.jpg

Regia Autonomă de Servicii Publice Ploiești intenționează să implementeze un program prin care să distribuie, contra-cost, repartitoare pentru căldură.

Conducerea Regiei Autonome de Servicii Publice Ploiești a anunțat, marți, că „își dorește dezvoltarea activității, prin încurajarea cetățenilor pentru reducerea consumului de utilități”.

„RASP Ploiești a achiziționat în primă fază 894 de repartitoare de cost pentru căldură, care ar urma să fie livrate, contra-cost, asociațiilor de proprietari, având în vedere că montarea acestora, din 2020, devine obligatorie”, a anunțat, marți, Raul Petrescu, directorul Regiei Autonome pentru Servicii Publice Ploiești, în cadrul unei conferințe de presă organizată la un an de la preluarea conducerii RASP Ploiești.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Proiectul, spun reprezentanții RASP Ploiești, ar urma să crească veniturile Regiei. Pe lângă activitatea de montare de repartitoare, planurile RASP Ploiești vizează dezvoltarea activității regiei pe parte de vidanjare, dar și de montare de apometre.

Momentan, RASP Ploiești nu a stabilit dacă activitatea de montare de repartitoare de cost pentru căldură sau pentru montarea de apometre se va realiza cu angajații Regiei sau activitatea va fi externalizată.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.