fbpx

rasp-ploiesti-repartitoare.jpg

Regia Autonomă de Servicii Publice Ploiești intenționează să implementeze un program prin care să distribuie, contra-cost, repartitoare pentru căldură.

Conducerea Regiei Autonome de Servicii Publice Ploiești a anunțat, marți, că „își dorește dezvoltarea activității, prin încurajarea cetățenilor pentru reducerea consumului de utilități”.

„RASP Ploiești a achiziționat în primă fază 894 de repartitoare de cost pentru căldură, care ar urma să fie livrate, contra-cost, asociațiilor de proprietari, având în vedere că montarea acestora, din 2020, devine obligatorie”, a anunțat, marți, Raul Petrescu, directorul Regiei Autonome pentru Servicii Publice Ploiești, în cadrul unei conferințe de presă organizată la un an de la preluarea conducerii RASP Ploiești.

Proiectul, spun reprezentanții RASP Ploiești, ar urma să crească veniturile Regiei. Pe lângă activitatea de montare de repartitoare, planurile RASP Ploiești vizează dezvoltarea activității regiei pe parte de vidanjare, dar și de montare de apometre.

Momentan, RASP Ploiești nu a stabilit dacă activitatea de montare de repartitoare de cost pentru căldură sau pentru montarea de apometre se va realiza cu angajații Regiei sau activitatea va fi externalizată.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Auto-moto
  • Marți, 19 Februarie 2019
  • De Roxana Tănase

Accident rutier pe strada Anotimpului din Ploiești

Accidentul rutier a avut loc marți seară , pe strada Anotimpului, din Ploiești, după ce două autoturisme au intrat în coliziune. O persoană a sunat la 112 și a anunțat evenimentul rutier, precizând că o...

Social
  • Marți, 19 Februarie 2019
  • De Observatorul Prahovean

Intervenție Apa Nova pe strada Cibinului din Ploiești

Miercuri, 20 februarie, APA NOVA Ploiesti va intrerupe alimentarea cu apa potabila, intre orele 10.00 – 13.00, pe strada Cibinului (in intervalul 10.00 - 11.30 bl. A7, A11, A12, A13, A14, A16, A17,...