fbpx

rasp-ploiesti-repartitoare.jpg

Regia Autonomă de Servicii Publice Ploiești intenționează să implementeze un program prin care să distribuie, contra-cost, repartitoare pentru căldură.

Conducerea Regiei Autonome de Servicii Publice Ploiești a anunțat, marți, că „își dorește dezvoltarea activității, prin încurajarea cetățenilor pentru reducerea consumului de utilități”.

„RASP Ploiești a achiziționat în primă fază 894 de repartitoare de cost pentru căldură, care ar urma să fie livrate, contra-cost, asociațiilor de proprietari, având în vedere că montarea acestora, din 2020, devine obligatorie”, a anunțat, marți, Raul Petrescu, directorul Regiei Autonome pentru Servicii Publice Ploiești, în cadrul unei conferințe de presă organizată la un an de la preluarea conducerii RASP Ploiești.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Proiectul, spun reprezentanții RASP Ploiești, ar urma să crească veniturile Regiei. Pe lângă activitatea de montare de repartitoare, planurile RASP Ploiești vizează dezvoltarea activității regiei pe parte de vidanjare, dar și de montare de apometre.

Momentan, RASP Ploiești nu a stabilit dacă activitatea de montare de repartitoare de cost pentru căldură sau pentru montarea de apometre se va realiza cu angajații Regiei sau activitatea va fi externalizată.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg