Incidentul ar fi avut loc, potrivit președintelui CA de la SGU Ploiești la protestul spontan de pe 30 octombrie, când mai mulți angajați de la spații verzi s-au strâns în curtea societății solicitând plata salariului restant la acea dată, respectiv lichidarea pe luna septembrie și avansul pe octombrie.

Contactat telefonic, președintele CA-ului a confirmat faptul că ar fi fost agresat fizic și verbal, la acea dată fiind solicitat și sprijinul echipajelor de Poliție.

”Am fost agresat fizic și verbal la protestul de pe data de 30 octombrie atât fizic, cât și verbal. Am fost bruscat, iar când am încercat să ies din curtea societății cu mașina m-au blocat", a declarat Ionuț Crețu, președintele CA-ului, care a amintit că la SGU, pe lângă regulament este aprobat un cod de etică.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

După incident, la nivelul SGU s-a constituit o comisie de disciplina, iar potrivit surselor noastre astăzi este programată sedinta în cadrul căreia se va dispune măsuri de sancționare împotriva a peste 10 angajați.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.