WhatsApp Image 2018-11-12 at 09.03.01.jpeg

La mai bine de 20 de ore de la izbucnirea focului, care a cuprins un depozit de deșeuri în zona de Sud a Ploiestiului, incendiul nu a fost încă stins. Poliția a demarat cercetările la fața locului, alături de reprezentanții Gărzii de Mediu de Prahova.

,,Imediat după anunțarea incendiului și primirea informațiilor de la fața locului, am luat legătura cu reprezentanții APM și Garda de Mediu, iar zona a fost monitorizată, în patru puncte, pentru calitatea aerului pe direcția de deplasare a penei de dispersie.

Norul de fum care i-a îngrozit pe ploieșteni nu este periculos? Declarații incredibile ale autorităților VIDEO

În acest moment, APM așteaptă informații suplimentare de la ISU Prahova și se desfășoară o cercetare la fața locului de către Poliție și Garda de Mediu. Poliția verifică modul de respectare al regimului de depozitare a deșeurilor, împreună cu Garda de Mediu", a declarat Mădălina Lupea, prefectul judetului Prahova.


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.