posturi-vacante-ploiesti-primarie.jpg

Primăria Ploieşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a mai multor funcții publice de execuție, vacante. Posturi vacante au scos la concurs și de Teatrul Toma Caragiu, dar și de Administrația Parcului Memorial Constantin Stere.

Pe lista posturilor vacante scoase la concurs de Primăria Ploiești figurează două posturi de consilier și unul de referent. Astfel, municipalitatea a scos la concurs postul de consilier, clasa I, grad profesional principal – Serviciul Intabulări Bunuri, de consilier, clasa I, grad profesional debutant – Compartiment Publicitate, Valorificare Patrimoniu și de referent de specialitate, clasa II, grad profesional superior – Serviciul Reparații și Investiții Drumuri. Concursul se va organiza conform calendarului următor: 21 noiembrie 2018 - termenul limită de depunere a dosarelor, 04 decembrie 2018, ora 10.00 - proba scrisă, iar pe 07 decembrie 2018, ora 10.00, este programată proba interviu.

Tot Primăria Ploiești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție, vacante, după cum urmează: consilier, clasa I, grad profesional asistent – Serviciul Intabulări Bunuri și consilier, clasa I, grad profesional debutant – Serviciul Contracte. Concursul se va organiza conform calendarului următor: 21 noiembrie 2018: termenul limită de depunere a dosarelor, 05 decembrie 2018, ora 10.00: proba scrisă, iar pe 10 decembrie 2018, ora 10.00, va avea loc proba interviu.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Administraţia Parcului Memorial „Constantin Stere” din Ploieşti organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de muncitor necalificat, în cadrul Serviciului Zoo şi Ocrotirea Mediului, Biroul Igienizare Zoo. Concursul se va organiza conform calendarului următor: 16 noiembrie 2018, ora 15:30: termenul limită de depunere a dosarelor, 26 noiembrie 2018, ora 10:00: proba practică, iar pe 03 decembrie 2018, ora 10:00, are loc proba interviu.

Administraţia Parcului Memorial „Constantin Stere” din Ploieşti organizează concurs de recrutare și pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de şofer in cadrul Serviciului Tehnic, pentru care se solicită permis categoria B minimum 6 luni. Concursul se va organiza conform calendarului următor: 16 noiembrie 2018, ora 15:30: termenul limită de depunere a dosarelor, 22 noiembrie 2018, ora 10:00: proba practică, iar pe 03 decembrie 2018, ora 10:00, este programată proba interviu.

Teatrul Toma Caragiu organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale vacante, în secția Revistă. Este vorba de un post de solist balet, studii superioare, grad I și un post de recuziter (post cu gestiune), studii generale, treapta I.Concursul se va organiza conform calendarului următor: 16 noiembrie 2018, data limită pentru depunerea dosarelor. Pentru postul de solist balet, proba practică este programată pe 26 noiembrie 2018, ora 09.00, iar pe 29 noiembrie 2018, ora 13.00, va avea loc proba interviu. Pentru postul de recuziter, proba practică este pe 26 noiembrie 2018, ora 12.00, iar pe 29 noiembrie 2018, ora 10.00, este programată proba interviu.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.