consilil-local-breaza.jpg

Chiar dacă momentan nu sunt rezolvate toate problemele de infrastructură, aleșii locali din Breaza se gândesc la ce este mai rău. O hotărâre a Consiliului Local a stârnit deja amuzamentul pentru că actul normativ vizează „programul de aprovizionare cu produse alimentare și nealimentare”, „în caz de mobilizare sau de război”.

Hotărârea Consiliului Local ar urma să fie pusă în aplicare numai în caz „de mobilizare sau de război”, perioadă în care mai mulți agenți economici de pe raza localității ar urma să distribuie, raționalizat, produse alimentare sau nealimentare.

„La declararea mobilizării sau a stării de război, consiliul local va analiza rețeaua de desfacere a produselor raționalizate stabilite în programul de aprovizionare și, dacă va fi necesar va stabili noi unități de desfacere a produselor raționalizate”, se arată în actul normativ.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Acum părerile în localitate sunt împărțite. Unii spun că este bine din când în când să pui răul înainte, alții însă spun că aleșii locali ar face bine să aibă și preocupări mai pașnice, care să conducă la dezvoltarea localității.

situatie-razboi.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.