fbpx

consilil-local-breaza.jpg

Chiar dacă momentan nu sunt rezolvate toate problemele de infrastructură, aleșii locali din Breaza se gândesc la ce este mai rău. O hotărâre a Consiliului Local a stârnit deja amuzamentul pentru că actul normativ vizează „programul de aprovizionare cu produse alimentare și nealimentare”, „în caz de mobilizare sau de război”.

Hotărârea Consiliului Local ar urma să fie pusă în aplicare numai în caz „de mobilizare sau de război”, perioadă în care mai mulți agenți economici de pe raza localității ar urma să distribuie, raționalizat, produse alimentare sau nealimentare.

„La declararea mobilizării sau a stării de război, consiliul local va analiza rețeaua de desfacere a produselor raționalizate stabilite în programul de aprovizionare și, dacă va fi necesar va stabili noi unități de desfacere a produselor raționalizate”, se arată în actul normativ.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Acum părerile în localitate sunt împărțite. Unii spun că este bine din când în când să pui răul înainte, alții însă spun că aleșii locali ar face bine să aibă și preocupări mai pașnice, care să conducă la dezvoltarea localității.

situatie-razboi.jpg

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg