fbpx

targ-craciun.jpg

Primăria Ploiești se pregătește intens pentru sărbătorile de iarnă. În timp ce operatorul care se ocupă de iluminatul public a început deja să monteze instalațiile ornamentale, municipalitatea a demarat procedura de licitație pentru închirierea scenei cu sonorizare, video și lumini pentru Târgul de Crăciun.

Potrivit datelor din caietul de sarcini, scena va fi montată în centrul civic, cel mai probabil în apropierea Palatului Culturii. 

Citește și: Fasole și cârnați, de 1 Decembrie, în Parcul Foamei din Ploiești. Manifestările vor avea loc în zona Catedralei Sf. Ioan Botezătorul

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Târgul de Crăciun va fi organizat în perioada 1 - 21 decembrie, iar potrivit unor surse din cadrul Primăriei Ploiești în acest an, înainte de Crăciun, concertele vor fi organizate numai de Filarmonica Paul Constantinescu și Casa de Cultură IL Caragiale. Aceleași surse spun că la Ploiești va exista un concert cu artiști consacrați numai de Revelion, dar momentan municipalitatea nu a lansat licitație și pentru un astfel de eveniment.

Citește și: Beculețele se aprind mai devreme la Ploiești. Zonele care vor avea iluminat ornamental

Licitația organizată de Primăria Ploiești se referă însă strict la închirierea scenei pentru organizarea evenimentelor, valoarea estimativă fiind de 92.500 de lei fără TVA. 

Citește și: Cu trei săptămâni înainte de 1 Decembrie, la Ploiești au început deja pregătirile pentru montarea instalațiilor ornamentale. FOTO

Trebuie precizat că, anul acesta, fiind vorba și de marcarea Centenarului, festivitatea de aprindere a instalațiilor ornamentale va avea loc pe 1 Decembrie, de Ziua Națională a României, în zona Palatului Administrativ.

Foto: Arhivă

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg