targ-craciun.jpg

Primăria Ploiești se pregătește intens pentru sărbătorile de iarnă. În timp ce operatorul care se ocupă de iluminatul public a început deja să monteze instalațiile ornamentale, municipalitatea a demarat procedura de licitație pentru închirierea scenei cu sonorizare, video și lumini pentru Târgul de Crăciun.

Potrivit datelor din caietul de sarcini, scena va fi montată în centrul civic, cel mai probabil în apropierea Palatului Culturii. 

Citește și: Fasole și cârnați, de 1 Decembrie, în Parcul Foamei din Ploiești. Manifestările vor avea loc în zona Catedralei Sf. Ioan Botezătorul

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Târgul de Crăciun va fi organizat în perioada 1 - 21 decembrie, iar potrivit unor surse din cadrul Primăriei Ploiești în acest an, înainte de Crăciun, concertele vor fi organizate numai de Filarmonica Paul Constantinescu și Casa de Cultură IL Caragiale. Aceleași surse spun că la Ploiești va exista un concert cu artiști consacrați numai de Revelion, dar momentan municipalitatea nu a lansat licitație și pentru un astfel de eveniment.

Citește și: Beculețele se aprind mai devreme la Ploiești. Zonele care vor avea iluminat ornamental

Licitația organizată de Primăria Ploiești se referă însă strict la închirierea scenei pentru organizarea evenimentelor, valoarea estimativă fiind de 92.500 de lei fără TVA. 

Citește și: Cu trei săptămâni înainte de 1 Decembrie, la Ploiești au început deja pregătirile pentru montarea instalațiilor ornamentale. FOTO

Trebuie precizat că, anul acesta, fiind vorba și de marcarea Centenarului, festivitatea de aprindere a instalațiilor ornamentale va avea loc pe 1 Decembrie, de Ziua Națională a României, în zona Palatului Administrativ.

Foto: Arhivă


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.