ambulanta-targovite-copila.jpg

Incidentul a avut loc joi noapte, la un bloc din Târgoviște, după ce copila a avut o discuție cu unul dintre părinți, pe tema telefonului mobil.

Adolescenta în vârstă de 13 ani s-a aruncat de la etajul II al unui bloc, din zona Microraionul IX. La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și ale Serviciului de Ambulanță. Minora a fost transportată la spital.

Adolescenta ar fi recurs la acest gest după discuțiile purtate cu unul dintre părinți, în legătură cu telefonul mobil.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Potrivit IPJ Dâmbovița, „în cauza s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.