iluminat-dinamic-arhitectural.jpg

Consiliul Județean Prahova a decis ca, de Centenar, Palatul Administrativ din Ploiești să fie iluminat ornamental într-un mod aparte, pe durata sărbătorilor de iarnă. Nu vor lipsi proiecțiile 3D. Deschiderea iluminatului ornamental va avea loc de 1 Decembrie, când este programată și festivitatea de aprindere a luminițelor în Ploiești.

Pe lângă manifestările cultural-artistice, Consiliul Județean Prahova a hotărât ca Palatului Administrativ să fie luminat într-un mod aparte pe durata sărbătorilor de iarnă. 

„Vor exista proiecții, dar și instalații cu led-uri, iar pentru că suntem în an Centenar, cromatica va fi în culorile tricolorului României, albastru, galben și roșu”, a declarat pentru Observatorulph.ro Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova, precizând că va fi „o surpriză” pentru toată lumea.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La începutul anului, aleșii județeni au aprobat ca în buget să fie prevăzută suma de 230.000 de lei pentru instalația electrică cu led-uri pentru clădirea Palatului Administrativ și, suplimentar, alte 540.000 de lei pentru „iluminatul dinamic arhitectural al Palatului Administrativ”.

iluminat-palat-administrativ.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.