fbpx

iluminat-dinamic-arhitectural.jpg

Consiliul Județean Prahova a decis ca, de Centenar, Palatul Administrativ din Ploiești să fie iluminat ornamental într-un mod aparte, pe durata sărbătorilor de iarnă. Nu vor lipsi proiecțiile 3D. Deschiderea iluminatului ornamental va avea loc de 1 Decembrie, când este programată și festivitatea de aprindere a luminițelor în Ploiești.

Pe lângă manifestările cultural-artistice, Consiliul Județean Prahova a hotărât ca Palatului Administrativ să fie luminat într-un mod aparte pe durata sărbătorilor de iarnă. 

„Vor exista proiecții, dar și instalații cu led-uri, iar pentru că suntem în an Centenar, cromatica va fi în culorile tricolorului României, albastru, galben și roșu”, a declarat pentru Observatorulph.ro Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova, precizând că va fi „o surpriză” pentru toată lumea.

La începutul anului, aleșii județeni au aprobat ca în buget să fie prevăzută suma de 230.000 de lei pentru instalația electrică cu led-uri pentru clădirea Palatului Administrativ și, suplimentar, alte 540.000 de lei pentru „iluminatul dinamic arhitectural al Palatului Administrativ”.

iluminat-palat-administrativ.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
970.jpg