studiu.jpg

Municipalitatea ploieșteană, în parteneriat cu Consiliul Județean Prahova, intenționează să afle care este modalitatea cea mai bună de gestionare a serviciului de termoficare, motiv pentru care va fi realizat un nou studiu.

Valoarea estimativă a contractului referitor la studiu este 135.000 de lei, fonduri care vor fi asigurate, în parteneriat, de Consiliul Județean și Primăria Ploiești. 

„Obiectul contractului constă în prestarea serviciilor de întocmire a unui studiu privind stabilirea modalității optime de gestiune a serviciului public de  alimentare cu energie termica produsă în mod centralizat în sistem producție-transport-distribuție pentru municipiul Ploiești, în conformitate cu cerințele din Caietul de sarcini . Pentru o mai buna identificare a acestora, se va menționa denumirea serviciilor si se va face precizarea ca ofertele sunt postate pentru Municipiul Ploiești”, se arată în anunțul de licitație postat pe site-ul Primăriei Ploiești.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Acesta nu este singurul proiect derulat în comun între Primăria Ploiești și Consiliul Județean Prahova. La jumătatea lunii septembrie, aleșii locali și județeni, într-o ședință comună, au aprobat strategia pentru alimentarea cu energie termică a Ploieștiului.

Citește și: Aleșii locali și județeni au aprobat strategia pentru alimentarea cu energie termică a Ploieștiului - VIDEO

Concluzia care a reieșit a fost că, mult mai profitabil, este actualul sistem centralizat de termoficare. În strategia aprobată se vorbește inclusiv de o serie de investiții fiind analizate și posibilitățile de îmbunătățire a SACET pentru rețele secundare, lucru care presupune înlocuirea conductelor pentru încălzire și apă caldă menajera în soluție modernă cu conducte preizolate.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.