fbpx

studiu.jpg

Municipalitatea ploieșteană, în parteneriat cu Consiliul Județean Prahova, intenționează să afle care este modalitatea cea mai bună de gestionare a serviciului de termoficare, motiv pentru care va fi realizat un nou studiu.

Valoarea estimativă a contractului referitor la studiu este 135.000 de lei, fonduri care vor fi asigurate, în parteneriat, de Consiliul Județean și Primăria Ploiești. 

„Obiectul contractului constă în prestarea serviciilor de întocmire a unui studiu privind stabilirea modalității optime de gestiune a serviciului public de  alimentare cu energie termica produsă în mod centralizat în sistem producție-transport-distribuție pentru municipiul Ploiești, în conformitate cu cerințele din Caietul de sarcini . Pentru o mai buna identificare a acestora, se va menționa denumirea serviciilor si se va face precizarea ca ofertele sunt postate pentru Municipiul Ploiești”, se arată în anunțul de licitație postat pe site-ul Primăriei Ploiești.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Acesta nu este singurul proiect derulat în comun între Primăria Ploiești și Consiliul Județean Prahova. La jumătatea lunii septembrie, aleșii locali și județeni, într-o ședință comună, au aprobat strategia pentru alimentarea cu energie termică a Ploieștiului.

Citește și: Aleșii locali și județeni au aprobat strategia pentru alimentarea cu energie termică a Ploieștiului - VIDEO

Concluzia care a reieșit a fost că, mult mai profitabil, este actualul sistem centralizat de termoficare. În strategia aprobată se vorbește inclusiv de o serie de investiții fiind analizate și posibilitățile de îmbunătățire a SACET pentru rețele secundare, lucru care presupune înlocuirea conductelor pentru încălzire și apă caldă menajera în soluție modernă cu conducte preizolate.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg