iluminat-public-ploiesti.jpg

Deschiderea sezonului de iarnă va avea loc în acest an mult mai devreme, la Ploiești, cu ocazia Centenarului. Aprinderea beculețelor este programată pe 1 Decembrie, chiar de Ziua Națională a României, iar de data aceasta autoritățile promit că la Ploiești vom avea parte de mult mai multe zone iluminate ornamental.

„Monitorizarea și efectuarea comenzilor către toți operatorii de servicii sunt realizate de către Regia Autonomă de Servicii Publice Ploiești. Pentru acest an au fost stabilite ca zone care vor fi iluminate ornamental axa Nord - Sud, zonele de parcuri - Palatul Administrativ, Nichita Stănescu, Toma Socolescu, Mihai Viteazul, Aurora Vest, Rodul de la Catedrală, dar și străzile principale Șoseaua Nordului, Șoseaua Vestului, Ghe. Gr. Cantacuzino, Domnișori, Găgeni, Malu Roșu, Andrei Mureșanu, Democrației, Mihai Bravu, Gheorghe Doja, Tache Ionescu, precum și pasajele pietonale Mihai Kogălniceanu și Teatrului, precum și sensurile giratorii”, a declarat pentru Observatorulph.ro Raul Petrescu, directorul Regiei Autonome de Servicii Publice Ploiești.

Cât privește cromatica folosită pentru instalațiile de iluminat ornamental, în acest an autoritățile au propus să e meargă pe culori precum „albastru, verde, portocaliu, galben cald, alb cald și alb rece”

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pentru intrările în Ploiești vor exista panouri cu „La Mulți Ani!”, iar în anumite zone ale orașului vor fi montate figurine 3D (Moș Crăciun, Caleașca cu sania Moșului, oameni de zăpadă, îngeri, arcade luminoase, cupolă luminoasă, în zona Palatului Administrativ.

Bugetul alocat în acest an pentru iluminatul ornamental este de 1,3 milione de lei, din care 720.000 de lei cu TVA au reprezentat facturi pentru iarna trecută. Prin urmare există o solicitare pentru suplimentarea sumelor cu 300.000 de lei.

foto - Arhivă


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.