centrul-sf-andrei.jpg

Centrul Sf. Andrei din Ploiești, din cadrul DGASPC Prahova, a rămas fără personal după ce 11 angajați au primit măsuri preventive din partea instanței, persoanele fiind acuzate de anchetatori de rele tratamente aplicate minorilor.

Șase dintre angajații Centrului Sf. Andrei au fost arestați preventiv, iar alte cinci persoane se află sub control judiciar.

Citește și: Cine sunt angajații Centrului Sfântul Andrei Ploiești arestați pentru rele tratamente asupra copiilor cu dizabilități

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Persoanele acuzate de anchetatori au fost suspendate din funcție, pe durata în care se aplică măsurile preventive impuse de instanță.

Citește și: Copii cu dizabilități din Ploiești, bătuți și înfometați. Reacția angajaților centrului: ”Ne apăram de ei!”

Cum momentan, posturile rămase libere nu pot fi scoase la concurs, ca soluție provizorie, acestea vor fi ocupate, prin detașare, de personal de la Centrul Cireșarii. Măsura se aplică numai pe durata suspendării din activitate a persoanelor acuzate de rele tratamente asupra minorilor.

Precizăm faptul că, între timp, foștii angajați de la Centrul Sf. Andrei care au fost arestați preventiv au contestat măsura dispusă de instanță.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.