fbpx

centrul-sf-andrei.jpg

Centrul Sf. Andrei din Ploiești, din cadrul DGASPC Prahova, a rămas fără personal după ce 11 angajați au primit măsuri preventive din partea instanței, persoanele fiind acuzate de anchetatori de rele tratamente aplicate minorilor.

Șase dintre angajații Centrului Sf. Andrei au fost arestați preventiv, iar alte cinci persoane se află sub control judiciar.

Citește și: Cine sunt angajații Centrului Sfântul Andrei Ploiești arestați pentru rele tratamente asupra copiilor cu dizabilități

Persoanele acuzate de anchetatori au fost suspendate din funcție, pe durata în care se aplică măsurile preventive impuse de instanță.

Citește și: Copii cu dizabilități din Ploiești, bătuți și înfometați. Reacția angajaților centrului: ”Ne apăram de ei!”

Cum momentan, posturile rămase libere nu pot fi scoase la concurs, ca soluție provizorie, acestea vor fi ocupate, prin detașare, de personal de la Centrul Cireșarii. Măsura se aplică numai pe durata suspendării din activitate a persoanelor acuzate de rele tratamente asupra minorilor.

Precizăm faptul că, între timp, foștii angajați de la Centrul Sf. Andrei care au fost arestați preventiv au contestat măsura dispusă de instanță.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
970.jpg