3.jpg

Uneori, imaginile chiar fac cât o mie de cuvinte. Alteori, chiar nu ne putem abține de la câteva vorbe, fie ele și cenzurate.

Faptul că Ploieștiul este un oraș în paragină, nu mai este un secret pentru nimeni. Și cum altfel ar putea fi mai bine ilustrată imaginea de ansamblu, dacă nu cu un exemplu aflat la câțiva metri de sediile principalelor partide din Prahova.

Tavanul unuia dintre gangurile blocurilor de pe strada Gheorghe Lazăr este în descompunere. Deja s-au desprins câteva bucăți, putând oricând să se desprindă și altele, care să rănească nefericiții trecători. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Onorabililor care își desfășoară sublima activitate politică le pasă fix de drumul de la mașină până în sediu. În rest, poate să se prăbușească totul în jur. Noțiunea de pericol public nu există, în schimb există noțiunea de campanie electorală, singurele momente când dau impresia că ar asculta păsurile oamenilor. 

Altfel, imaginile fac exact cât tot ceea ce merită în campaniile electorale.

3.jpg

1.jpg

2.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Sport
  • Sâmbătă, 19 Ianuarie 2019
  • De Observatorul Prahovean

Plecări importante de la Petrolul Ploiești

Doi dintre jucătorii care, în prima parte a sezonului, au făcut parte din lotul petroliştilor, mijlocaşul Claudiu Herea şi fundaşul central Florin Plămadă, şi-au încheiat, în mod oficial,...