Licitație cu cântec la SGU Ploiești. Ofertele vor fi ”reevaluate”

0
posturi-vacante-sgu-ploiesti.jpg

posturi-vacante-sgu-ploiesti.jpg

La SGU Ploiești s-a dispus refacerea evaluării ofertelor pentru externalizarea pazei. Informația a fost confirmată de directorul interimar al societății în timpul discuției cu paznicii nemulțumiți de externalizarea serviciului.

În plin protest spontan declanșat de angajații de la Serviciul de pază al SGU Ploiesti, conducerea societății anunță că vor fi reevaluate ofertele depuse la licitația cu privire la externalizarea pazei.

Angajatii de la pază au susținut astăzi că toate calculele care au stat la baza externalizarii serviciului de pază au fost greșite pe motiv ca la capitolul cheltuieli au fost incluse sumele de bani pentru echipamente și dotări.

,,De ani buni noi nu am mai primit echipament și dotări. S-a mințit mult”, spun angajații de la SGU.

Observatorulph.ro a publicat săptămâna trecută articolul  Aflată în pragul falimentului, SGU cumpără servicii de pază pentru parcări, cimitire și parcuri în valoare de 1.435.000 lei pentru două luni, iar primarul Ploieștiului a criticat achiziția într-o conferință de presă (detalii AICI).

La solicitarea redacției, conducerea SGU Ploiești a transmis un punct de vedere care poate fi accesat AICI.

Video – Cristinel Schiopu, director SGU Ploiești:

Observatorulph.ro a publicat săptămâna trecută articolul Aflată în pragul falimentului, SGU cumpără servicii de pază pentru parcări, cimitire și parcuri în valoare de 1.435.000 lei pentru două luni, iar primarul Ploieștiului a criticat achiziția într-o conferință de presă (detalii AICI). La solicitarea redacției, conducerea SGU Ploiești a transmis un punct de vedere care poate fi accesat AICI.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău