posturi-vacante-sgu-ploiesti.jpg

La SGU Ploiești s-a dispus refacerea evaluării ofertelor pentru externalizarea pazei. Informația a fost confirmată de directorul interimar al societății în timpul discuției cu paznicii nemulțumiți de externalizarea serviciului.

În plin protest spontan declanșat de angajații de la Serviciul de pază al SGU Ploiesti, conducerea societății anunță că vor fi reevaluate ofertele depuse la licitația cu privire la externalizarea pazei.

Angajatii de la pază au susținut astăzi că toate calculele care au stat la baza externalizarii serviciului de pază au fost greșite pe motiv ca la capitolul cheltuieli au fost incluse sumele de bani pentru echipamente și dotări.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

,,De ani buni noi nu am mai primit echipament și dotări. S-a mințit mult", spun angajații de la SGU.

Observatorulph.ro a publicat săptămâna trecută articolul  Aflată în pragul falimentului, SGU cumpără servicii de pază pentru parcări, cimitire și parcuri în valoare de 1.435.000 lei pentru două luni, iar primarul Ploieștiului a criticat achiziția într-o conferință de presă (detalii AICI).

La solicitarea redacției, conducerea SGU Ploiești a transmis un punct de vedere care poate fi accesat AICI.

Video - Cristinel Schiopu, director SGU Ploiești:

Observatorulph.ro a publicat săptămâna trecută articolul Aflată în pragul falimentului, SGU cumpără servicii de pază pentru parcări, cimitire și parcuri în valoare de 1.435.000 lei pentru două luni, iar primarul Ploieștiului a criticat achiziția într-o conferință de presă (detalii AICI). La solicitarea redacției, conducerea SGU Ploiești a transmis un punct de vedere care poate fi accesat AICI.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.