c6f965fc-c39d-4336-a093-e955b921d0bb.jpg

Pentru că au prins ”gustul” fotografiatului atunci când repară câte un leagăn, vopsesc câte o trecere de pietoni sau cine știe ce alte flatulențe electorale mai au în repertoriu, edilii Ploieștiului sunt invitați să se pozeze și cu noua minune a orașului.

Nu credem că la mijloc este vreo mână divină extensibilă, însă pe strada Pompelor a apărut un izvor. Nu i-am testat proprietățile minerale sau pe cele curative, dacă există, însă am aflat că există cetățeni extrem de nervoși, plătitori de taxe și impozite, din care își iau salariile pozacii din administrație.

Cei care ne-au trimis imaginile au și un mesaj pentru primar, viceprimari și consilierii locali: 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

””Bună ziua! Locuim pe strada Pompelor din Ploiești, o stradă plină de gropi, câini și, mai nou, avem o conductă de apă, care inundă zona și care abia ne dă voie să trecem cu masina, pentru a ajunge acasă. Am făcut sesizări la Apa Nova. Ei spun că nu au conducte de apă aici. Firmele de taxi refuză comenzile din zonă, pentru că își distrug mașinile. Ne-am adresat și primăriei, iar cei de acolo spun că strada figurează ca fiind facută ca-n palmă.”

Privind filmulețele de mai jos, nu putem spune că primăria nu are dreptate. Strada chiar arată ca în palmă, doar că este vorba de palma unui iobag, pe care nobilii l-au chinuit și înainte și după 1907, motiv pentru care s-a și răsculat. La fel de bine poate fi palma vreunuia din administrație, însă nu detaliem ce deprinderi i-au adus-o în acest stadiu. Oricum, e ca în palmă...

Înainte de a asfalta și a strânge câinii din zonă, invităm primăria să aducă niște pompe pe strada Pompelor.  


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.