fbpx

c6f965fc-c39d-4336-a093-e955b921d0bb.jpg

Pentru că au prins ”gustul” fotografiatului atunci când repară câte un leagăn, vopsesc câte o trecere de pietoni sau cine știe ce alte flatulențe electorale mai au în repertoriu, edilii Ploieștiului sunt invitați să se pozeze și cu noua minune a orașului.

Nu credem că la mijloc este vreo mână divină extensibilă, însă pe strada Pompelor a apărut un izvor. Nu i-am testat proprietățile minerale sau pe cele curative, dacă există, însă am aflat că există cetățeni extrem de nervoși, plătitori de taxe și impozite, din care își iau salariile pozacii din administrație.

Cei care ne-au trimis imaginile au și un mesaj pentru primar, viceprimari și consilierii locali: 

””Bună ziua! Locuim pe strada Pompelor din Ploiești, o stradă plină de gropi, câini și, mai nou, avem o conductă de apă, care inundă zona și care abia ne dă voie să trecem cu masina, pentru a ajunge acasă. Am făcut sesizări la Apa Nova. Ei spun că nu au conducte de apă aici. Firmele de taxi refuză comenzile din zonă, pentru că își distrug mașinile. Ne-am adresat și primăriei, iar cei de acolo spun că strada figurează ca fiind facută ca-n palmă.”

Privind filmulețele de mai jos, nu putem spune că primăria nu are dreptate. Strada chiar arată ca în palmă, doar că este vorba de palma unui iobag, pe care nobilii l-au chinuit și înainte și după 1907, motiv pentru care s-a și răsculat. La fel de bine poate fi palma vreunuia din administrație, însă nu detaliem ce deprinderi i-au adus-o în acest stadiu. Oricum, e ca în palmă...

Înainte de a asfalta și a strânge câinii din zonă, invităm primăria să aducă niște pompe pe strada Pompelor.  

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
970.jpg