Primarie-Gura-Vitioarei_7952f.jpg

În data de 12 septembrie 2018, Consiliul Local al Comunei Gura Vitioarei a hotărât schimbarea din funcție a viceprimarului cu atribuții de primar, Gheorghe Stanescu. Studiind documentele autorităților locale, Prefectura Prahova apreciază ca fiind nelegale hotărârile luate în acea ședință cu ”cântec” și solicită consilierilor locali revocarea acestora. În caz contrar, acestea vor fi atacate în contencios și se suspendă de drept.

Detalii despre acest caz aici: Schimbarea ilegală a viceprimarului Comunei Gura Vitioarei - studiu de caz

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Indiferent de reacția consilierilor locali, Stănescu va reveni pe postul de viceprimar.

În consecință, toate actele semnate și încheiate de cel care ocupă funcția de viceprimar cu atribuții de primar sunt nule de drept. 

Observatorulph.ro a intrat în posesia documentului transmis Primăriei Gura Vitioarei de către Prefectura Prahova din care rezultă că schimbarea viceprimarului Stănescu din funcție a fost ilegală!

FOTO Document

1.jpg

WhatsApp Image 2018-10-19 at 11.30.38.jpeg

WhatsApp Image 2018-10-19 at 11.30.39.jpeg

WhatsApp Image 2018-10-19 at 11.30.40.jpeg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.