c57c5b8f-b643-4523-8e82-58ec4b54e4f2.jpg

Trăim decenii de împliniri mărețe. Când vine vorba despre bani, uităm până și de unde am venit. Comuna Saelele a devenit în zilele noastre un fel de Scornicești înainte de 89.

Primăria comunei în care a copilărit Liviu Dragnea a fost executată silit de Tel Drum, firmă despre care DNA spune că ar fi controlată de liderul PSD. Societatea are de recuperat 2,3 milioane de lei, în contul unor lucrări de canalizare rămase neplătite. 

Conform digi24, autoritățile nu au făcut nici măcar recurs, deși puteau bloca executarea silită. Ce sens ar fi avut?

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În 2012, localnicii din comuna Saelele, judeţul Teleorman, sărbătoreau. Primăria semnase un contract cu Tel Drum, de pe urma căruia oamenii aveau să beneficieze de canalizare şi staţie de epurare. Finanţarea de 4,4 milioane de lei de la Fondul de Mediu nu a fost îndeajuns întrucât lucrările comandate au costat cu aproape un milion de lei mai mult.

Comuna Saelele din Teleorman are 2.300 de locuitori şi un buget anual de 3 milioane de lei. A devenit cunoscută după ce Liviu Dragnea a spus că este locul în care a copilărit. De altfel, în primărie, la loc de cinste, sunt poze cu liderul PSD şi chiar plăcuţe pe care numele său stă scris cu... litere de aur.

detalii în materialul video digi24


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.