lapte-corn-scoala.jpg

La mai bine de o lună și jumătate de la începerea anului școlar 2018 - 2019, licitația organizată de Consiliul Județean Prahova pentru livrarea produselor alimentare în școli este în continuare în derulare.

Deschiderea ofertelor ar urma să aibă loc pe 23 octombrie. Cel mai optimist termen pentru începerea furnizării de produse alimentare în școli ar fi 1 noiembrie, însă în cazul unor eventuale contestații acesta ar putea fi prelungit.

Citește și: Fără lapte și corn la început de an școlar, în Prahova - VIDEO

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În Prahova de acest program ar fi trebuit să beneficieze, de la deschiderea anului școlar, 71. 289 de elevi.

Citește și: Elevii și preșcolarii din Prahova vor primi lapte UHT, iaurt, corn, biscuiți și măr la școală

Conform programului aprobat de Consiliul Județean Prahova, elevii ar urma să primească la școala în zilele de luni și marți lapte UHT și corn sau baton, miercuri - iaurt și corn sau baton, iar joi și vineri măr și biscuiți uscați.

În luna septembrie, președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader,  a precizat faptul că livrarea produselor alimentare în școli se va realiza după începerea anului școlar pe motiv că normelor metodologice de aplicare a programului guvernamental, care au stat la baza organizării licitației, au apărut foarte târziu.

foto cu caracter ilustrativ


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.