fbpx

95053-sgu-ploiesti_XL.jpg

După ce observatorulph.ro a publicat articolul Aflată în pragul falimentului, SGU cumpără servicii de pază pentru parcări, cimitire și parcuri în valoare de 1.435.000 lei pentru două luni, primarul Ploieștiului a reacționat într-o conferință de presă, acuzând conducerea societății că face o achiziție inutilă și costisitoare.

”Este înfiorător că SGU vrea să cheltuiască 1,4 milioane de lei pentru servicii de pază în numai două luni. Pe de o parte conducerea SGU le spune angajaților că nu sunt bani de salarii, în schimb consideră oportună o astfel de achiziție” a declarat primarul Adrian Dobre (vezi înregistrarea integrală a conferinței la finalul textului).

Contactat de observatorulph.ro, directorul SGU, Cristinel Șchiopu, susține că după primirea ofertelor de la firmele de pază urmează evaluarea lor și stabilirea unui câștigător.

”Eu văd această măsura ca pe una de reorganizare a societății. Licitația a avut la bază cercetări economice făcute de directorii anteriori. Există prevedere bugetară pentru astfel de servicii de pază”, a declarat directorul Șchiopu.

VIDEO Acuzații grave ale primarului Dobre la adresa conducerii SGU Ploiești:

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Marius Nica
director editorial
Este ziarist din 1997 și a colaborat cu mai multe instituții de media locale și naționale până în 2007, când a devenit editor coordonator al www.observatorulph.ro, liderul actual al presei prahovene.
De același autor

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro