fbpx

95053-sgu-ploiesti_XL.jpg

După ce observatorulph.ro a publicat articolul Aflată în pragul falimentului, SGU cumpără servicii de pază pentru parcări, cimitire și parcuri în valoare de 1.435.000 lei pentru două luni, primarul Ploieștiului a reacționat într-o conferință de presă, acuzând conducerea societății că face o achiziție inutilă și costisitoare.

”Este înfiorător că SGU vrea să cheltuiască 1,4 milioane de lei pentru servicii de pază în numai două luni. Pe de o parte conducerea SGU le spune angajaților că nu sunt bani de salarii, în schimb consideră oportună o astfel de achiziție” a declarat primarul Adrian Dobre (vezi înregistrarea integrală a conferinței la finalul textului).

Contactat de observatorulph.ro, directorul SGU, Cristinel Șchiopu, susține că după primirea ofertelor de la firmele de pază urmează evaluarea lor și stabilirea unui câștigător.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”Eu văd această măsura ca pe una de reorganizare a societății. Licitația a avut la bază cercetări economice făcute de directorii anteriori. Există prevedere bugetară pentru astfel de servicii de pază”, a declarat directorul Șchiopu.

VIDEO Acuzații grave ale primarului Dobre la adresa conducerii SGU Ploiești:

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg