95053-sgu-ploiesti_XL.jpg

După ce observatorulph.ro a publicat articolul Aflată în pragul falimentului, SGU cumpără servicii de pază pentru parcări, cimitire și parcuri în valoare de 1.435.000 lei pentru două luni, primarul Ploieștiului a reacționat într-o conferință de presă, acuzând conducerea societății că face o achiziție inutilă și costisitoare.

”Este înfiorător că SGU vrea să cheltuiască 1,4 milioane de lei pentru servicii de pază în numai două luni. Pe de o parte conducerea SGU le spune angajaților că nu sunt bani de salarii, în schimb consideră oportună o astfel de achiziție” a declarat primarul Adrian Dobre (vezi înregistrarea integrală a conferinței la finalul textului).

Contactat de observatorulph.ro, directorul SGU, Cristinel Șchiopu, susține că după primirea ofertelor de la firmele de pază urmează evaluarea lor și stabilirea unui câștigător.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”Eu văd această măsura ca pe una de reorganizare a societății. Licitația a avut la bază cercetări economice făcute de directorii anteriori. Există prevedere bugetară pentru astfel de servicii de pază”, a declarat directorul Șchiopu.

VIDEO Acuzații grave ale primarului Dobre la adresa conducerii SGU Ploiești:


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Administrație
  • Marți, 18 Decembrie 2018
  • De Roxana Tănase

Comisie anti-poluare la Primăria Ploiești

În contextul în care reclamațiile privind calitatea aerului din Ploiești sunt la ordinea zilei, iar legislația în domeniul mediului s-a modificat, autoritățile locale sunt obligate să întocmească...