gradina-zoologica-bucov-cladire-administrativa.jpg

Discuțiile legate cu privire la terenurile de la Parcul Memorial Constantin Stere durează de foarte mulți ani, având în vedere că atât Ploieștiul, cât și comuna Bucov își revendică dreptul de proprietate. Acesta este și motivul pentru care aleșii locali ploieșteni au prorogat un proiect prin care se dorea realizarea unei construcții administrative la Grădina Zoologică Bucov, după ce s-a constatat că documentația realizată indică faptul că terenurile sunt pe raza comunei Bucov..

Proiectul de hotărâre a fost prorogat după ce consilierul local Gheorghe Popa a atras atenția că în documentele atașate, mai exact în memoriul general, se precizează că amplasamentul viitoarei clădiri administrative Zoo, este pe terenul care aparține de comuna Bucov, sat Bucov, în ciuda faptului că și Ploieștiul își revendică dreptul de proprietate pe acele suprafețe, pe care, de altfel, le administrează, prin Administrația Parcului Memorial Constantin Stere, structură aflată în subordinea Consiliului Local Ploiești.

În timpul ședinței, secretarul municipiului a precizat, pe de altă parte, că proiectul nu are viză, invocând faptul că proiectul a ajuns mult prea târziu la mapă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Proiectul de hotărâre propus viza realizarea unei construcții pe un teren de aproximativ 1500 mp, imobil prevăzut cu spații pentru birouri, bucătărie, grupuri sanitare, zonă de depozitare, dar și o sală educațională, valoarea totală fiind de peste 500.000 de lei. 

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Roxana Tănase
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg