gradina-zoologica-bucov-cladire-administrativa.jpg

Discuțiile legate cu privire la terenurile de la Parcul Memorial Constantin Stere durează de foarte mulți ani, având în vedere că atât Ploieștiul, cât și comuna Bucov își revendică dreptul de proprietate. Acesta este și motivul pentru care aleșii locali ploieșteni au prorogat un proiect prin care se dorea realizarea unei construcții administrative la Grădina Zoologică Bucov, după ce s-a constatat că documentația realizată indică faptul că terenurile sunt pe raza comunei Bucov..

Proiectul de hotărâre a fost prorogat după ce consilierul local Gheorghe Popa a atras atenția că în documentele atașate, mai exact în memoriul general, se precizează că amplasamentul viitoarei clădiri administrative Zoo, este pe terenul care aparține de comuna Bucov, sat Bucov, în ciuda faptului că și Ploieștiul își revendică dreptul de proprietate pe acele suprafețe, pe care, de altfel, le administrează, prin Administrația Parcului Memorial Constantin Stere, structură aflată în subordinea Consiliului Local Ploiești.

În timpul ședinței, secretarul municipiului a precizat, pe de altă parte, că proiectul nu are viză, invocând faptul că proiectul a ajuns mult prea târziu la mapă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Proiectul de hotărâre propus viza realizarea unei construcții pe un teren de aproximativ 1500 mp, imobil prevăzut cu spații pentru birouri, bucătărie, grupuri sanitare, zonă de depozitare, dar și o sală educațională, valoarea totală fiind de peste 500.000 de lei. 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.