palatul-administrativ-ploiesti-agentia-pentru-arii-protejate.jpg

Agenția Națională pentru Arii Naturale Protejate a solicitat Consiliului Județean Prahova atribuirea unui spaţiu pentru desfășurarea activității structurii teritoriale.

Potrivit unei adrese transmise la Consiliul Județean Prahova, Agenția Națională pentru Arii Protejate a solicitat un spațiu în suprafață de aproximativ 75,00 mp aferent desfășurării activității unui număr de 15 persoane, urmare a înființării structurilor teritoriale ale agenției.

Potrivit unui proiect de hotărâre fundamentat de Consiliul Județean Prahova, aleșii județeni iau în calcul atribuirea în folosință gratuită a unui spațiu în suprafață totală de 61,50 mp, respectiv 41,00 mp spații în exclusivitate și 20,50 mp spații comune, în Palatul Administrativ din Ploiești, la etajul VIII al clădirii.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Atribuirea spațiului, dacă inițiativa va fi aprobată, se va realiza până la data de 31.12.2020, cu posibilitate de prelungire, se arată în proiectul de hotărâre care va fi supus votului în ședința Consiliului Județean de săptămâna viitoare.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.