fbpx

palatul-administrativ-ploiesti-agentia-pentru-arii-protejate.jpg

Agenția Națională pentru Arii Naturale Protejate a solicitat Consiliului Județean Prahova atribuirea unui spaţiu pentru desfășurarea activității structurii teritoriale.

Potrivit unei adrese transmise la Consiliul Județean Prahova, Agenția Națională pentru Arii Protejate a solicitat un spațiu în suprafață de aproximativ 75,00 mp aferent desfășurării activității unui număr de 15 persoane, urmare a înființării structurilor teritoriale ale agenției.

Potrivit unui proiect de hotărâre fundamentat de Consiliul Județean Prahova, aleșii județeni iau în calcul atribuirea în folosință gratuită a unui spațiu în suprafață totală de 61,50 mp, respectiv 41,00 mp spații în exclusivitate și 20,50 mp spații comune, în Palatul Administrativ din Ploiești, la etajul VIII al clădirii.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Atribuirea spațiului, dacă inițiativa va fi aprobată, se va realiza până la data de 31.12.2020, cu posibilitate de prelungire, se arată în proiectul de hotărâre care va fi supus votului în ședința Consiliului Județean de săptămâna viitoare.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Sunday Brunch El Camaron Ploiesti

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg