podul-de-lemn_8c58f.jpg

Săptămâna viitoare va fi semnat contractul care presupune proiectare, demolare și construirea noului pasaj.

Lucrările vor fi suportate din creditul Exim Bank și se vor realiza în două etape.

Prima etapă vizează proiectarea și demolarea pasajului, care vor avea loc în acest an, urmând ca de anul viitor să se discute despre construirea viitorului pasaj.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Potrivit primelor informații, viitorul pasaj va avea două benzi de circulație, iar elemente din vechiul pod vor fi folosite la structura de rezistență a podului nou.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.