transportatori.JPG

Confederația Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România - COTAR au anunțat că nu va participa la protestul anunțat pentru joi de operatorii de transport. În Prahova, Prefectura a primit o notificare prin care se solicită retragerea inițiativei Ministerului Transporturilor privind modificarea regulilor de atribuire a licențelor de transport rutier de persoane. 

Nemulțumirile transportatorilor sunt legate de o inițiativă a ministrului Transporturilor, Lucian Şova, prin care se intenționează modificarea regulilor de atribuire a licențelor de transport rutier de persoane.

„Tot ce vă pot spune este că protestul a fost amânat”, a declarat pentru Observatorulph.ro Eugen Costan, secretarul general COTAR.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Operatorii de transport din Prahova au transmis o adresă către Prefectură, în semn de protest față de modificările propuse de Ministerul Transporturilor cu privire la modificarea regulilor de atribuire a licențelor. 

Până la această oră nu au fost semnalate incidente cu privire la efectuarea curselor regulate din Prahova.

Foto Arhivă cu caracter ilustrativ


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.