casute-lemn-targuri-primaria-ploiesti.jpg

Căsuțele din lemn au fost achiziționate de Primăria Ploiești, fiind destinate închirierii pe durata desfășurării unor târguri și evenimente, care au loc pe raza municipiului. Momentan, construcțiile din lemn sunt depozitate la punctul de lucru al SGU Ploiești, pe strada Ghighiului.

Primăria Ploiești a organizat, anul trecut, licitație pentru achiziționarea a 20 de căsuțe din lemn, în vederea închirierii lor diverșilor comercianți care participă la evenimentele derulate de municipalitate.

Aleșii locali ploieșteni au fundamentat un proiect de hotărâre prin care propun ca taxa pentru folosința căsuțelor din lemn să fie de 200 de lei/căsuță/zi.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Căsuțele, cu o suprafață de 6 mp, au fost date în folosință în luna aprilie a acestui an și au o valoare de inventar de 5.652, 50 lei fiecare, potrivit expunerii de motive anexată la proiectul de hotărâre care va fi înaintat spre analiză Consiliului Local Ploiești.

foto arhivă cu caracter ilustrativ.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Administrație
  • Joi, 06 Decembrie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Efectele grevei de la Rosal - galerie foto

Greva angajaților de la Rosal, din primele zile ale săptămânii, au făcut ca Ploieștiul să arate cu mult mai rău decât și așa era. Greva s-a terminat ieri, însă efectele celor două zile de...