statuie.jpg

În timp ce la nivel național tema la ordinea zilei a fost referendumul, la Câmpina, cel de-al doilea municipiu din Prahova, a lansat o altă temă pentru consultarea populației. Este vorba despre relocarea statuii lui Bogdan Petriceicu Hașdeu.

Primăria Câmpina a anunțat că „a decis organizarea unei consultări publice a cetățenilor cu privire la acest subiect, solicitând sprijinul în vederea relocării statuii marii personalități Bogdan Petriceicu Hașdeu care, a locuit în orașul Câmpina în perioada 1893 - 1907, lăsând localității o importantă moștenire culturală, dar și arhitectonică”.

Serviciul de Urbanism, potrivit Primăriei Câmpina, a propus cinci locații. Prima zonă propusă este un scuar pe Bulevardul Culturii. A doua zonă propusă este intersecția străzilor Plevnei cu Bulevardul Culturii. O a treia locație este Parcul Mihai I, iar a patra zonă este în curtea Școlii Centrale. O ultimă zonă propusă este incinta Școlii B. P. Hașdeu. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Locuitorii din Câmpina pot trimite sugestii și propuneri, cu valoare de recomandare, până cel târziu la data de 19 octombrie, la registratura Primăriei, fie prin poștă, fie prin fax sau prin mail.

Foto: Primăria Câmpina

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg