piata-centrala.jpg

La începutul lunii iulie, conducerea SC Hale și Piețe și viceprimarul municipiului Ploiești, George Pană, l-au acuzat pe primarul Adrian Dobre că nu a semnat autorizația de demolare a unei părți din piața centrală. Documentul a fost semnat, însă la aproape trei luni de la scandal nu s-a mai întâmplat nimic.

Învelită cu carton, din care ies stâlpii de curent electric, piața centrală de la Hale, oferă călătorului o imagine de mahala. Aici, zilnic, este agitație...  

Conducerea SC Hale și Piețe a anunțat, la începutul lunii iulie, că intenționează să dărâme o suprafață din piața centrală, dar că totul este blocat de primarul Adrian Dobre, care nu semnează autorizația de demolare.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: Un nou scandal pe tema viitoarei piețe centrale din Ploiești

Documentul a fost însă semnal la scurt timp, numai că, de atunci, la aproape trei luni de la momentul cu pricina, lucrurile sunt în același stadiu. 

În plus, a precizat primarul municipiului Ploiești, SC Hale și Piețe nu a comunicat până la această datăplanul privind relocarea comercianților în cazul în care o parte din piața centrală ar fi demolată.

„Nu s-a transmis nici până în momentul de față planul pe care dânșii îl au cu privire la locația unde vor fi mutați comercianții. Clădirea respectivă este în proprietatea celor de la Hale și Piețe, cu excepția celor trei spații. SC Hale și Piețe este răspunzător de punerea în aplicare a acelei autorizații”, a susținut recent Adrian Dobre, primarul municipiului Ploiești. 

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg