fbpx

harbin-festivalul-ghetii.jpg

Aleșii locali iau de pe acum în calcul organizarea deplasării în China, în perioada 5 - 7 ianuarie 2019, unde are loc Conferința Internațională a Orașelor Înfrățite cu orașul Harbin, dar și celebrul Festival al Gheții.

Special pentru deplasarea în China de anul viitor, pe ordinea de zi a Consiliului Local Ploiești, de la sfârșitul lunii septembrie, va figura un proiect care are ca temă stabilirea numărului numărului de aleși locali participanți.

Genul acesta de proiecte au existat de fapt aproape anual, excepție făcând perioada  2009 - 2012, când unii aleși și-au pierdut mandatul fix pe motiv că participau la deplasări peste hotare. De data aceasta însă, se pare că moda deplasărilor peste hotare nu mai are niciun fel de restricții. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: Bătaie pentru deplasarea în China. Cinci aleși pe un loc

Pe de altă parte, grija aleșilor locali de a promova un astfel de proiect poate fi pus și pe faptul că formalitățile pentru obținerea vizei sunt mai de durată, iar anul trecut aceștia au trecut prin emoții cumplite de teamă ca nu cumva să rateze deplasarea, având în vedere că proiectul a fost aprobat la jumătatea lunii decembrie 2017, cu doar două săptămâni înainte de deplasare.

Citește și: Consilierii locali sunt la Strasbourg/ Poze din vacanță

Una peste alta, la capitolul deplasări peste hotare, mai mulți consilieri locali deja s-au acomodat cu plecările, având în vedere participările din ultimii doi ani la conferințe internaționale și seminarii peste hotare.

Singura problemă este că, din păcate, imaginea Ploieștiului nu s-a îmbunătățit în niciun fel, în ciuda numeroaselor deplasări și a „experiențelor acumulate peste hotare”. 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Sunday Brunch El Camaron Ploiesti

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg