Distinse cititor,

Îți mulțumim că ai ales să sprijini demersurile noastre de informare corectă și echidistantă prin intermediul abonamentului la versiunea fără reclame a ziarului. Îți urăm o lectură plăcută, o experiență a navigării simple și așteptăm cu interes sugestiile tale de îmbunătățire a conținutului.

Echipa Observatorul

Firmele și instituțiile publice care se abonează la Ziarul fără reclame beneficiază de publicarea gratuită a
anunțurilor de orice tip pe toată perioada abonamentului. Oferta este valabilă doar pentru abonamentele de minim 6 luni.

30 zile fara reclame

LEI35.70/30 zile

35,7 LEI (cu T.V.A. inclusă)

Abonamentul oferă posibilitatea accesării site-ului www.observatorulph.ro pe platforma nativă (web browser) fără afișarea de reclame. Valoarea abonamentului este de 1 leu/zi fără T.V.A., acesta fiind setat pentru perioade de câte 30 de zile. 

90 zile fara reclame

LEI107.10/90 zile

107,10 LEI (cu T.V.A. inclusă)

Abonamentul oferă posibilitatea accesării site-ului www.observatorulph.ro pe platforma nativă (web browser) fără afișarea de reclame. Valoarea abonamentului este de 1 leu/zi fără T.V.A., acesta fiind setat pentru perioade de câte 3 luni. 

180 zile fara reclame

LEI214.20/180 zile

214,20 LEI (cu T.V.A. inclusă)

Abonamentul oferă posibilitatea accesării site-ului www.observatorulph.ro pe platforma nativă (web browser) fără afișarea de reclame. Valoarea abonamentului este de 1 leu/zi fără T.V.A., acesta fiind setat pentru perioade de câte 6 luni. 

365 zile fara reclame

LEI428.40/365 zile

428,40 LEI (cu T.V.A. inclusă)

Abonamentul oferă posibilitatea accesării site-ului www.observatorulph.ro pe platforma nativă (web browser) fără afișarea de reclame. Valoarea abonamentului este de 1 leu/zi fără T.V.A., acesta fiind setat pentru perioade de câte 12 luni.