bec prahova

Biroul Electoral de Circumscriptie nr. 31 Prahova a respins candidaturile depuse de Partidul Noua Romanie, atat la Camera Deputatilor, cat si la Senat.

 

Motivul invocat pentru respingerea candidaturilor a fost ca formatiunea politica nu a indeplinit conditiile impuse de lege, in sensul ca numarul de persoane pentru care au fost completate corespunzator toate rubricile este mai mic decat numarul minim intreg nerotunjit necesar.

Partidul Noua Romanie a depus la BEC Prahova liste incomplete de candidaturi pentru alegerile parlamentare. Astfel, la Camera Deputatilor au fost depuse trei candidaturi, iar la Senat una singura. O alta respingere de candidatura a fost inregistrata la PRM. Este vorba de un candidat, Marian Ghita, pentru care nu a fost atasat, in copie, un act de identitate valabil la data depunerii dosarelor. Reamintim faptul ca saptamana trecuta, BEC Prahova a respins toti candidatii Aliantei Electorale Alternativa Nationala 2016, pe motiv ca nu au depus listele de sustinatori.

 

Practic, la aceasta ora au fost admise candidaturile la 10 formatiuni politice si pentru un candidat independent, din cele 12 partide înscrise.