pagini facebook clonate candidati

Cu doar câteva ore înainte de alegerile locale, mai mulți candidați s-au trezit că au paginile de Facebook clonate de persoane certate cu legea.

 

Asta nu ar fi nimic, dar pe aceste pagini de Facebook clonate au apărut mesaje negative la adresa respectivilor candidați la funcția de primar al Ploieștiului. Primele reacții ale celor care s-au trezit peste noapte cu pagina de Facebook clonată a fost să posteze informări cu privire la situația creată.

Potrivit reprezentanților Biroului Electoral Municipal Ploiești, până la această oră, s-a depus o sesizare cu privire la apariția unei pagini clonate pe care au fost postate mesaje care induc ideea că un candidat s-a retras din cursa electorală de la Ploiești.

Cu astfel de probleme s-au confruntat candidații Adrian Dobre (PNL), Grațiela Gavrilescu (ALDE), dar și Daniel Savu, candidat independent.

 

UPDATE: De același „tratament” a avut parte și senatorul Andrei Volosevici. Pagina sa de Facebook a fost clonată, iar pe contul fals sunt postate anunțuri că l-ar susține pe Radu Popescu, candidatul independent. Senatorul a dezmințit acest lucru în nenumărate rânduri.

Anunțul făcut de candidați:

mesaj daniel savu conturi facebook

 

anunt facebook dobre