conferinta presa declaratii george ionescu pnl

Copreședintele PNL Prahova, deputatul George Ionescu, a făcut astăzi o serie de dezvăluiri legate de modul în care PSD face campanie.

 

Dezvăluirile au fost făcute în cadrul unei conferințe de presă organizate la sediul PNL Prahova. Primul incident povestit de copreședintele PNL Prahova, deputatul George Ionescu, a fost cel de aseară, când dintr-o mașină s-a încercat distribuirea unor „pliante mincinoase”. Parlamentarul a povestit cum din mașina respectivă s-a încercat distribuirea de pliante la Lipănești, apoi la Măgurele și, ulterior, cei vinovați au încercat să fugă alegând drumul spre Slănic. Ulterior, membri liberali au dat declarații la Poliția din Ploiești, unde, în afara sediului Poliției, erau parcate mai multe mașini în care se aflau, potrivit parlamentarului, membri ai PSD Prahova. Acesta a susținut că de abia după ce au fost completate declarațiile, mult prea târziu, Poliția a plecat în căutarea celor vinovați, care s-au făcut nevăzuți.

Dezvăluirile deputatului liberal nu s-au oprit numai aici, acesta povestind cum și în 2008, dar și în 2012, a existat o campanie violentă a PSD, care s-a soluționat cu neînceperea urmăririi penale împotriva presupușilor vinovați identificați de parlamentar.

Liderii liberalilor au anunțat că au depus plângeri penale în cazul incidentelor de aseară, dar și a altora care au avut loc în această campanie electorală. Mai mult, aceștia au anunțat că se așteaptă ca și în această seară să aibă loc acțiuni denigratoare din partea membrilor PSD la adresa candidaților PNL, motiv pentru care au solicitat sprijinul MAI.