pnl prahova conferinta presa

Liderii PNL Prahova, deputatul George Ionescu și senatorul Iulian Dumitrescu, au anunțat astăzi că au fost depuse plângeri penale în cazul afișelor ilegale distribuite de PSD.

 

În cadrul unei conferințe de presă, organizate de la sediul PNL Prahova, cei doi lideri ai liberalilor prahoveni au susținut că au depus plângeri penale cu privire la incidentul care a avut loc joi noapte la Ploiești, dar și cu privire la afișele ilegale care au fost distribuite în mai multe localități din Prahova.

„Când am început campania au fost tot felul de discuții. Am spus să prezentăm cetățenilor ce dorim să facem noi pentru județul Prahova, am venit cu un program, că vrem să ne ocupăm de spitale, că vrem să ne ocupăm de tot ceea ce am spus noi în program... Am observat disprețul PSD, neavând niciun program pentru județul Prahova, neavând un candidat nominalizat pentru președinție... Disprețul ăsta l-am pus pe seama unei aroganțe. (...) Chiar vorbeam cu colegii mei că această campanie până acum a fost o campanie civilizată (...) Ce s-a întâmplat azi-noapte și la ce ne așteptăm să se întâmple și în noaptea asta deja intrăm într-o zonă unde persoane care o să vedeți că sunt legate de PSD au început să acționeze cu un comportament de tip interlop”, a susținut senatorul Iulian Dumitrescu, copreședintele PNL Prahova, care a precizat că acești indivizi umblă noaptea cu mașini și aruncă „tot felul de hârtii și noi credem că este maximum de dispreț la adresa cetățenilor”.

 

La rândul său, deputatul George Ionescu, copreședintele PNL Prahova, a povestit unul dintre incidentele de aseară. „După ora 21.30 au început să apară tot felul de documente denigratoare, mincinoase, făcute de Partidul Social Democrat, nu de PMP”, a susținut deputatul George Ionescu, copreședintele PNL Prahova, care a povestit cum au fost împărțite afișe ilegale și la Lipănești, și la Măgurele. A urmat apoi o urmărire a autoturismului din care erau împărțite pliantele”, a povestit Ionescu, acesta susținând că, într-un final, liberalii au ajuns la sediul Poliției din Ploiești, unde au depus plângeri, „în timp ce mașinile cu membrii PSD așteptau în afara sediului”. Iar acesta nu a fost singurul incident. Deputatul Alexandri Nicolae a povestit cum liberalii au surprinși mai mulți pesediști, printre care și pe consilierul județean Niță, în timp ce împărțeau pliante denigratoare. Povestea pare ruptă dintr-un film. Polițiștii ajunși la fața locului, au descoperit mai multe afișe la Cătălin Niță, consilierul județean, culmea, introduse la cureaua pantalonilor.

Citește și: Consilier PSD, acuzat că împărțea propagandă ilegală în Ploiești

Inclusiv acest incident a fost reclamat la Poliție. În total, în această campanie, liberalii au susținut că au depus aproximativ 100 de plângeri penale, reclamații și sesizări, la Biroul Electoral Județean și la Poliției, au mai precizat liberalii.