psro prahova

Dragi prahoveni,

      Campania electorală se încheie astăzi. Aţi putut constata că echipa Partidului Social Românesc - Prahova şi-a respectat promisiunile iniţiale: decenţă, idei constructive, responsabilitate, fapte şi nu vorbe.

 

      Duminică vom vota. E dreptul constituţional al fiecăruia dintre noi de a sancţiona sau valida oameni şi/ sau partide. De aceea vă rog să votaţi. Absenţa de la scrutin nu înseamnă sancţionarea celor pe care nu dorim să-i votăm ci, dimpotrivă, maximizarea şanselor acestora.

      Eu voi fi duminică la urne... Voi vota pentru responsabilitate şi asumarea ei în activitatea instituţiilor de administraţie publlică, cheltuirea banului public exclusiv în litera legii şi numai în folosul cetăţenilor, respect pentru oameni şi problemele lor, ordine şi bun simţ în activitatea personalului administrativ, performanţă profesională ca stare de normalitate. Sunt valori în care cred şi care au constituit temeiul întregii mele vieţi personale şi profesionale. Absolvirea tuturor formelor de învăţământ şi instruire ( de la gimnaziu la doctorat ) ca şef de promoţie sau printre primii, faptul că liceul militar de la Breaza, pe care l-am comandat 8 ani, a obţinut rezultate remarcabile ( 100% procent de promovare a examenului de bacalaureat - singurul din judeţ , locul 1 pe ţară la evaluarea externă a A.R.A.C.I.P., titlul de "Şcoală europeană" - 2012 - 2015, sute de premii şi menţiuni la olimpiadele şi concursurile şcolare ),  promovarea , în ultimii doi ani ai activităţii mele ca ofiţer activ, pe o funcţie de general în ministerul apărării sunt dovezi de responsabilitate şi performanţă. Voi transfera aceste valori, împreună cu echipa P.S.RO., în activitatea Consiliului Judeţean Prahova.  

 

       Vă aşteptăm şi pe dumneavoastră la urne! Votând, aveţi ocazia unică de a evalua activitatea celor care v-au reprezentat interesele în Consiliul Judeţean. Votând cu ... I N I MA , pe toate cele trei buletine de vot, nu veţi greşi.

        Partidul Social Românesc face diferenţa prin oameni, iar votul dumneavoastră poate face diferenţa! (P.E.)        

Cu stimă,

Constantin  Moraru                        

Locul 1 pe lista PSRO pentru Consiliul Judetean Prahova