politist foc de arma

Un grup de mașini cu numere de Prahova și Ilfov au fost văzute, azi noapte, în mai multe localități din județ, împrăștiind materiale electorale ilegale.

 

Conform surselor noastre, doi tineri din comuna Măgurele au început să urmărească o mașină din acest grup. După ce au văzut cum distribuie materiale electorale în Lipănești și Plopeni, au ajuns în Ploiești.

În zona de Sud a orașului, mașina tinerilor din Măgurele a fost interceptată de un grup format din mai multe mașini. Speriați, aceștia au fugit către sediul Poliției Municipale pentru a obține protecția polițiștilor, dar și pentru a reclama cele văzute.

Imediat după ce polițistul de la intrare le-a permis acestora să intre în sediu, strada a fost blocată de mașinile urmăritorilor, care l-au somat pe polițist să îi scoată din sediu pe cei doi tineri.

 

În momentul în care polițistul le-a solicitat acestora să elibereze strada și să meargă acasă, ocupanții mașinilor au început să vocifereze, fapt care l-a determinat pe omul legii să-i someze cu pistolul din dotare. Abia după ce acesta a scos arma, grupul a început să se disperseze.

Conform acelorași surse, prezent la întreaga scenă a fost și unul dintre liderii PSD Prahova, care se afla într-una dintre mașinile agresorilor.

De menționat că tot azi noapte un consilier județean PSD a ajuns la poliție pentru a explica ce e cu materialele negative ilegale găsite în pantaloni săi.

 

Vom reveni cu detalii. 
foto cu caracter ilustrativ.

UPDATE Surse neoficiale susțin că atât mașina tinerilor din Măgurele, cât și cea în care se aflau reprezentanți ai PSD au fost oprite în trafic. Pasagerii și șoferii au fost legitimați.

Dealtfel, mașina din care s-au împărțit materiale denigratoare a fost identificată ca aparținând unei firme din Ploiești, însă cei care au săvârșit această faptă nu vor fi sancționați decât cu o amendă.

 

Așa arată un pliant ilegal distribuit în comuna Măgurele

fluturas otravit psd