sgu ploiesti

Partidul Social Românesc (PSRO) și candidatul său la Primăria Municipiului Ploiești, medicul veterinar Mircea Chirițescu, vor opri cheltuirea irațională a banului public de către societățile comerciale ale municipalității ploieștene și vor eficientiza activitatea acestor entități.

Potrivit rapoartelor întocmite de Curtea de Conturi, Societatea Comercială Servicii de Gospodărire Urbană, Hale și Piețe, Transport Călători Express înregistrează serioase pierderi, iar acest fapt afectează menirea lor, aceea de a servi interesul colectivității locale.

Managementul defectuos, dominat de interese politice a făcut ca organigrama acestor servicii publice să fie încărcată, în mare parte, cu oameni de partid cărora li s-a oferit un loc de muncă bine plătit în timp ce angajații fără sprijin politic, care muncesc din greu, au ajuns să nu își poată primi salariile la timp și să nu poată să își desfășoare corespunzător activitatea.

Este momentul ca aceste servicii publice locale să fie depolitizate, să se reduca numărul personalului de conducere și să crească personalul de execuție, iar cei care muncesc pentru comunitatea ploieșteană sa fie răsplătiți corespunzător. Mai puțini oameni în birouri, mai mulți oameni pe teren! Mai puțini șefi, mai multi salariați cu rol de execuție și mai bine plătiți!

La Ploiești am pregătit pentru voi 100% oameni noi! Votați echipa PSRO! Prin oameni facem diferența! (P.E.)

 

 

 

Administrație
  • Vineri, 22 Septembrie 2017
  • De Roxana Tănase

Bulevardul Castanilor închis în acest weekend

Festivalul „Alfabetul Conviețuirii” se va desfășura în acest an pe Bulevardul Independenței, fapt care aduce restricții de circulație în zonă. Traficul rutier va fi închis pe durata celor trei zile ale...