adrian pitigoi pmp

Liderii PMP Prahova au organizat o întâlnire electorală la care invitatul principal a fost Traian Băsescu, fostul președinte al României.

La întâlnirea electorală organizată la Palatul Culturii din Ploiești, liderii PMP au avut un mesaj clar împotriva marilor partide care s-au aflat la guvernare, respectiv PSD și PNL. De altfel, PMP a anunțat, încă dinainte de declanșarea campaniei electorale, că va propune candidați pentru alegerile locale persoane care nu au mai făcut politică, în ideea că, astfel, va răspunde doleanțelor românilor care se plâng că s-au săturat de actualii politicieni.
„Suntem aproape de ceea ce ne-am propus, respectiv schimbarea actualei clase politice. Cum bine știți cu toții, actualele partide aflate la guvernare, PSD și PNL, au ajuns în momentul perimării. Este nevoie de o schimbare. PMP are candidați care nu au mai făcut politică, are candidați din rândurile dumneavoastră și majoritatea își va spune cuvântul”, a anunțat Adrian-Ioan Pițigoi, care candidează la Primăria Câmpina și este prima opțiune a PMP pe lista de la Consiliul Județean Prahova. (P.E.)